30/01/2020

Squish the feeling, then release

I wasn't afraid, i wasn't angry, i wasn't happy, it didn't needed to be that way nor any other way, i wasn't waiting, just, seeing the stream of water calmy flow through everything i know and didn't know yet, whatever happens, happens. The end is tasteless, the past is the penultimate secret ingredient, i'm cooking feelings today. I embrace the sorrow, the loneliness, the countless lifes made of paths i didn't check, i mix the glory and the fall, the pot is full now, what was empty reborns again, a dish of unearthed calm, soon to be burned away.

7 comentarios:

  1. Es una buena práctica abrazar nuestras emociones. Todas. Por algo llegan, algo tienen que decirnos.

    Es una buena receta de vida la que cocinas en este texto. Nutrirse y caminar... a pesar de los años, a pesar de los daños...

    Un fuerte abrazo

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    1. Justamente, deje que fluyeran muchos sentimientos, un abrazo que deseaba bastante, besos Alís!

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  2. The end is tasteless, the past is the penultimate secret ingredient...

    Right.

    Big hug!!

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  3. Cocinar a fuego lento y con cariño. Emotivo.
    Gracias por cambiar el tamaño de la letra, gracias gracias gracias.
    😊

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  4. Cocinar sentimientos... quizás debería hacerlo yo también.

    Saludos.

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