30/01/2020
Squish the feeling, then release
I wasn't afraid, i wasn't angry, i wasn't happy, it didn't needed to be that way nor any other way, i wasn't waiting, just, seeing the stream of water calmy flow through everything i know and didn't know yet, whatever happens, happens. The end is tasteless, the past is the penultimate secret ingredient, i'm cooking feelings today. I embrace the sorrow, the loneliness, the countless lifes made of paths i didn't check, i mix the glory and the fall, the pot is full now, what was empty reborns again, a dish of unearthed calm, soon to be burned away.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Es una buena práctica abrazar nuestras emociones. Todas. Por algo llegan, algo tienen que decirnos.
ResponderEliminarEs una buena receta de vida la que cocinas en este texto. Nutrirse y caminar... a pesar de los años, a pesar de los daños...
Un fuerte abrazo
Justamente, deje que fluyeran muchos sentimientos, un abrazo que deseaba bastante, besos Alís!
EliminarThe end is tasteless, the past is the penultimate secret ingredient...
ResponderEliminarRight.
Big hug!!
Maestro!
EliminarCocinar a fuego lento y con cariño. Emotivo.
ResponderEliminarGracias por cambiar el tamaño de la letra, gracias gracias gracias.
😊
Que el plato salga sabroso, abrazo Laura.
EliminarCocinar sentimientos... quizás debería hacerlo yo también.
ResponderEliminarSaludos.